anyplace is better

Idag vaknade jag kring halv 11, av ett telefonsamtal, haha... var lite småläskigt där på morgonen..
Aja, sen typ tio i tolv ringde jag till Sanna och frågade när hon skulle till luleå, hon skulle ta bussen som gick 12.35, så då bestämde jag mig att följa med, fick skynda mig & göra mig iordning åde och sen sprang jag till medborgarplatsen och mötte henne där. Moa hoppade på bussen i sävast :)
Sen började vi med att gå på cubus, vi köpte alla likandan tröja för den var snygg ;) haha! Sen gick vi till blå gåsen eller nått och köpte milkshake, fick stå i kön i en timma kändes det som. Milkshaken var god i alla fall, även om jag fick ont i magen efteråt :)
Efter det så kilade vi iväg på några affärer, hittade ingenting att köpa. Så sen i slutet av dagen fick jag panik för att jag inte hade köpt någonting. Så då sprang vi på cubus, hittade en tunika där. Och sen sprang vi iväg till gina tricot och där hittade jag 2 tunikor och 2 tröjor. Så fick med mig lite saker i alla fall, wiwi :)
Tog bussen hem kvart över sex. Sen var jag och Sanna ute och gick typ någon liten minut, sen for hon hem.
Har sett film nu, ska snart sova för ska upp tidigt imorgon. Jag till luleå igen med josefine så vi ska ta en tidig buss!
Pusss!

starting from zero got nothing to lose

Never easy

Hade tänkt berätta lite snabbt om hur min jul har varit eftersom jag inte har varit så duktig på att blogga, i alla fall, firade först jul hos mamma, åt gröt och öppnade julklappar, jag fick;
En kappa
Skor
Sjal
Handväska
Smycken
"Överlevnadslåda"
Morgonrock
Prenumeration på frida
En fototidning

Sen vet jag inte om det var något mer, kommer inte ihåg, haha!
Sen for jag, josefine och Ola hem till pappa, fick öppna ett paket av pappa, fick en blixt till kameran :D YEY! Sen såg vi Kalle Anka as always och sen for vi till farmor och farfar. Åt julbord, eller jag åt inte så mycket, mest limpa, har ju fortfarande problem med att äta, rackarns.
Sen såg vi lite på tv och sen öppnade vi julklappar, jag fick;
Dvd
Tavlor
Kläder
Sjal
Pengar
Presentkort på SeeMe 300:-
Smycken

Och sen kommer jag inte på något mer, haha. Fick säkert något mer men är lite småglömsk av mig.
Sen såg for vi hem och såg tomten är far till alla barn, alltid lika rolig, haha!
Efter det ringde Eleonor och bad oss komma till Frida, så Frida kom och hämtade oss. Var där till klockan 2 någong gång och sen skjutsade hon hem oss igen.
På juldagen så for vi till mormor och firade jul igen med kusinerna, åt julbord och sen kom tomten igen. Fick pengar, godis, ett foto på Samuel & Noel och nå badgrejer :)
Sen for vi hem och jag spenderade kvällen med att umgås med pappa och Eleonor. Martin var i stan så han kom förbi en sväng för jag skulle ge hans julklapp, jag fick kondomer av han, haha! Sen gick vi ut och var lite med Sanna och sen for dom båda hem.

Idag har vi varit förbi en sväng till huset och sen har jag legat hemma och sett på film, är jättetrött, haha.
Ska snart vara med Gabbi :)
Puss!

God Jul!

Igår vaknade jag sent, duktigt av mig. Haha, skulle vara med Gabbi och Sanna, dom fick vänta på mig i typ 3½ timma, sen när jag väl kom ut så var dom tvugna att fara hem efter ca en halvtimma, bra jobbat!
Aja, for till huset, skulle egentligen måla men maskeringstejpen var slut och colorama var stängt så vi kunde inte köpa färg så jag kunde börja måla på mitt kök, rackarns.
Ringde till Amanda och bestämde sådär helt plötsligt att jag skulle dit. Så for dit vid halv tio tiden. Vi sminkade oss och sen gick vi ut, var med jossan, lollo, stefan, mange & linus och typ, satt vid elden. Sen började Amanda frysa så vi gick hem till henne :) Kollade på lägenheter och såg lite på tv, sen gick vi och la oss. Sov till typ, 2 någon gång. Sen fick jag lite panik för det gick ingen buss hem förrens vid halv sju, och då skulle jag inte hinna äta någon slags dan-före-julafton-middag. Men då kom Winroth och syster och hämtade mig så det var ju bra.
Gick på stan och köpte dom sista julklapparna, eller har några kvar som jag ska köpa imorgon, haha, bra av mig (Y)!
Har spelat bingo lotto, vann ingenting som vanligt.
Nu ska jag se på hund tricket och sen ska jag sova.
God jul :)


Haha, laddar upp en småfin julbild som jag har varit så duktig och gjort i paint.

Lalalalalala

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förr?
Säkert

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Haha, mjaaa... inte riktigt

3. Blev några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

4. Dog någon som stog dig nära?
Nej

5. Vilka länder besökte du?
Finnland i några få minuter (Y) haha

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Många saker. Typ allt, haha. Men vill väl må bättre än vad jag har gjort det här året, vill att allt tjaffs ska lösa sig, vill komma närmare mina gamla vänner, inte känna mig osynlig, och ja, vill ha ett bättre år helt enkelt.

7. Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Jadu... Kommer inte på någonting nu...

8. Vad var din största framgång 2008?
Ingen aning faktiskt.. men typ, har börjat tänka lite bättre, haha..

9. Största misstaget?
Hmm.. hemligt

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har varit förkyld, magsjuk, stukat foten så den blev jätteblå, benet har svällt upp och blivit stört två gånger, haft stressmage, sen var det nog inget mer... tror jag

11. Bästa köpet?
Jadu.. inte en aning

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Sanna, haha!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla mina riktiga vänner och familj. 

14. Vilka sånger kommer alltid påminna dig om 2008?

Kurt Nilsen - Never Easy, Regina Spektor - Samson, Coldplay - The hardest part, Goo Goo Dolls - Iris, Tracy Chapman - Fast car, Sofia Karlsson - Flickan & Kråkan, Nelly Furtado - Try, MIA - Paper planes och ja... Det var väl allt, haha.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare tror jag

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Gjort något roligt

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Suttit vid datorn och tvn 

18. Hur tillbringar du julen i år?
Sover hos mamma, firar jul där tror jag, sen far vi till farmor och farfar när kalle anka börjar och sen far vi hem.

19. Blev du kär i år?
Inte kär precis.

20. Favoritprogram på TV?
Haha, ojdå.. Vänner, One Tree Hill, Andra Avenyn, Simpsons och alla andra roliga komediserier

21. Bästa boken du läste i år?
Det ska bli ett sant nöje att döda dig, Äcklig, Det fattas en tärning

22. Största musikaliska upptäckten?
Ingen aning.. tror jag.. men typ, många.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ett macro objektiv, stativ, pengar, fjärris till kameran

25. Något du önskade dig men inte fick?

Jepp

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Praoade på hantverksrestaurangen, for till farmor och farfar med martin och blev firad

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Många många många många många många många många saker

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Typ, skabbig, om man pratar utsidan alltså, haha.

29. Vad fick dig att må bra?
Mina riktiga vänner och familj

30. Vem saknade du?
Har saknat Angelica ganska mycket faktiskt, sen massa andra också

31. De bästa/gulligaste nya människorna du träffade?
Min söta sanna som är så himla gullig! haha. Men typ, kommer inte ihåg om jag har träffat så många nya människor

Men at work - Land down under

Igår hade vi någon julshow, jag spelade piano och sen sjöng jag med sara, gabbi och öhm... någon från femman tror jag. Eller, jag sjöng inte precis, haha, stängde av micken, tsss, busigt.
Sen åt vi gröt åde, och sen slutade vi. Gick på stan med Sanna, Moa och Fanny, vi gick runt lite, gick på coop åde, hade trevligt. Sen satt vi och körde en grej från vänner, man ska typ rensa hjärnan och sen ska en säga typ "röd eller rosa" också ska man svara på en gång utan att tänka, haha, också sa sanna "Pheobe eller Joey", och då lät det som om hon sa Fil eller Yoghurt, HAHAHA, okej det låter inte speciellt kul men det var det, hahah!
I alla fall, efter vi hade varit på coop så skulle jag gå hem, också skulle jag krama sanna, och då råkade hon typ trampa på mina fötter eller nå så jag flög baklänges och slog huvudet i marken som var täckt av is, HAHA! Jag blev typ helt snurrig och trodde att jag hade fått en hjärnskakning, men det var falskt alarm :)
När jag kom hem så duschade jag och sen ringde josefine och sa att jag skulle komma ner för vi skulle till harads.
Hade ganska trevligt där, Eleonor och pappa kom och hämtade oss klockan ett idag, då for vi till fiket och köpte pizza och sen for vi till huset, var jättetrött så då gick jag, jimmy och josse och la oss på en madrass som låg på golvet och somnade där, haha. Sen kom Elin och Winroth och då for vi hem till stan igen.
Direkt jag kom hem la jag mig i soffan och såg på någon sk. komedi, men var mer en dramafilm tycker jag, sen såg jag på harry potter, haha, somnade sen och sov typ en timma eller något.
Nu har jag ätit fruktsallad och pratar med gabbi & sanna (:
Puss!


Usch för magen

Igår var jag med Gabbi, Sanna, vi såg lite big brother från 2002, haha. Sen blev jag trött så då sov jag lite, sen kom Moa, då vaknade jag och gjorde lite nudlar. Då åt vi och såg på Den nya människan, en skithemsk film men bra :) Sen for Moa och Sanna hem, Gabbi stannade ett tag, tog hand om mig eftersom att jag hade fått världens jävla ondaste i magen, helt seriöst. Jag kunde inte gå för att jag hade så ont, direkt jag ställde mig upp så kändes det som om någon skärde upp magen och rörde om i den med en kniv, och det är inte en skön känsla! Så blev helt trött och osocial, förlåt gabbi <3 Hon for hem sen i alla fall, jag knarkade panodil och omeprazol men det blev inte bättre. Såg en film och sen gick jag och la mig.
Idag var jag i musiken hela förmiddagen, ställde i ordning för morgondagen i aulan. Sen la jag mig ner på golvet och somnade, hade fått ont i magen igen, inte lika ont som igår men ändå, hade ont som fan. Så sov där till jag skulle upp och träna lite, sen blev det lite bättre under dagen. Pratade en del med Sara och Maja, var ganska skönt tycker jag, tack & förlåt.
For hem sen, såg lite tv och sen bar det iväg till mamma, morfar och Mattias kom dit, så vi åt pizza och sen fick vi varsin julklapp av morfar, 1000:-, inte illa :)
Sen for vi hem och jag har grubblat en hel del... ååh, vad jobbigt allt är nu för tiden, haha, låter helt emo men aja, så är det i alla fall.
Nu lyssnar jag på min "emo-låt" som sanna föredrar att kalla den , Paramore - Decode, grymt bra låt!
Lyssna & njut, puss!

Kurt Nilsen - Hate how you say goodbye

Idag försov jag mig, ovanligt med tanke på att det är tisdag! fan tisdagar!
Jag förstår verkligen inte varför jag försover mig just på tisdagar, inatt försökte jag verkligen att inte försova mig, jag sov på golvet för då sover man ju obehagligt och vaknar lättare, med en filt över mig så jag skulle frysa, lampan tänd i taket så att det skulle bli jobbigt att sova, och sen ställde jag typ 10 alarm, nä men alla som går i alla fall, och ändå försover jag mig! haha, tragiskt.
Aja, tog mig till skolan sen när martin hade ringt och väckt mig i alla fall. Hade NO så då fortsatte jag med min jättesöta film som jag gör, haha! Sen redovisade jag mitt religionsarbete, det var asjobbigt, var ganska sur på Annso för att hon tvingade mig att redovisa...... hmmmfff...
Julbord sen i alla fall, var inte speciellt gott, åt mest mackor. Sen tog jag bussen in till stan och satt inne på salong saxarna och tittade på när Martin klippte sig,  var astråkigt, haha! ;b
Sen for vi hem till mig och han slingade mitt hår, syntes astydligt först när jag sköllde ut det, men sen duschade jag av håret med shampoo åde, och sen när jag kammade det så försvann typ alla, syns bara lite nu, men det gör ingenting :)
Sanna färgade sitt hår också, det blev ingen skillnad men det skulle bli mörkaskblond eller nått, tsss!
Kastade ut Sanna och Martin sen och for iväg till en jul-estetgrej, for hem i pausen för jag orkade inte vara där.. dom var duktiga i alla fall :)
Nu är Dennis och Putte här och väntar på josefine och macke på att dom ska komma hem.
Puss!


Paramore - pressure

Idag är det måndag, den jobbigaste dagen tror jag nästan. Var vaken alldeles för länge igår, sov jätteobehagligt eftersom att jag trodde att jag skulle försova mig, så vaknade flera gånger inatt i panik och trodde att jag hade försovit mig, försov mig  i alla fall inte och det var ju bra att jag inte gör det för en gångs skull. Imorgon är det tisdag, och det brukar vara min försovnings-dag eller nått, ska försöka att inte göra det i alla fall, haha.
Har inte något speciellt att skriva faktiskt, slutar efter lunch, sköööönt. Jag har bestämt mig för att bli nyttig och börja träna minsann, haha, lycka till säger jag bara, har man väl börjat umgås med Sanna så kan man aldrig bli nyttig, men ska försöka i alla fall, haha.
9 dagar kvar tills julafton, gissa om jag är stressad? Helt sjukt! Har inte köpt någon julklapp ännu, får göra det när barnbidraget kommer den 20, 4 dagar innan jul, haha fyfan!
Aja, nu ska jag antingen se film, duscha eller sova, nått utav det.
Pusss!


Paramore - decode

Nu kan jag uppdatera lite om hur min helg har varit tycker jag!
I fredags var jag med Sanna, först gick vi runt på stan. Sen gick vi och satte oss på hyllan, sen gick vi och satte oss i något trapphus och värmde oss eller något, där var vi typ i en timma. Efter det blev vi hungriga, as always, så då åt vi finmat på Romeo (kebabpizza!!!), haha, där satt vi typ i 1½ timma eller mer, sen råkade Sanna, störd som hon är, riva ner ljuset som var på vårat bord så det for stearin överallt, och då tyckte jag att det var dags att gå, så jag sprang ut därifrån, eller jag sprang först in i dörren, haha. Sen kom sanna också ut, så vi började gå, då kom Sanna på att vi glömde att betala, då fick jag skuldkänslor och sprang tillbaka och betalade, då tyckte Sanna att jag var störd. Sen var vi med Jolina ett litet litet tag, sen när hon for hem så satte vi oss ner i en busshållsplats, haha. Då tog sanna min slingfärg som jag hade köpt, och började öppna den, då fick jag nå ryck och tog av henne den, och när jag skulle sätta mig ner igen, så råkade jag sätta mig brevid den där bänken så jag ramlade ner, hahahaha! oj så kul det var.
När vi hade suttit där ett tag så frågade jag Sanna om vi skulle åka buss, det gjorde vi, bara för skojs skull. Haha, först hoppade vi på 05an, men busschauffören var så dum så då bytte vi på garnis till 03an, men den bussen kändes inte riktigt rätt, så då bytte vi till 02an på medborgarplatsen, den kändes inte lika bra som 05an men den var okej. Så vi åkte buss, och helt plötsligt när vi hade åkt buss länge så stannade bussen mitt ute i ingenstans typ, också kastade busschauffören ut oss, hhaha. Vi skulle vänta i 12 minuter för dom skulle äta middag, haha. Så vi väntade, sen for vi tillbaka till stan och till garnis där våran trogna vän Martin var, vi lekte charader och ett, två, tre, ost, haha! Sen kom en buss och vi for tillbaka till stan, sen kom amanda <3. Vi typ gjorde inte så mycket, så då gick vi till Frasses, jag åt en glass (Y), sen råkade jag peta in ett sugrör i Sannas öga, HAHAH! det var inte meningen att det skulle träffa sannas öga men hon är ju så störd så ingenting går som man har tänkt sig när hon är inblandad!
Sen for martin hem, då for vi också hem och sen sov vi typ.
I lördags så for jag till huset, målade min garderob åde, jag och Cissi pratade en massor, det var ganska kul, hon vet en massa saker om mig nu, hahaha! Sen for jag hem och då var jag med Lovan. <3
Idag har jag varit hos mormor, eller är här nu, hon for typ härifrån för länge sen, men jag stanna kvar, haha.
Ska snart iväg till mamma, hon ska hjälpa mig med lite läxa.
Pussss!


It's a cold and it's a broken hallelujah

Idag på skolan redovisade några tjejer i min klass deras musikarbete, duktiga!
Sen spenderade jag hela dagen med Linnea, Sanna och Martin <3.
Slutade efter lunch idag så då gick vi mot stan eftersom att vi hade missat bussen, bra jobbat! Var svinit kallt ute.
När vi kom till stan så for Linnea hem och jag, Martin och Sanna for till ungdomsmottagningen, efter det så gick vi på stan lite, tittade på julklappar åde. Vi gick till direkten och köpte lussebullar som vi åt inne på något konstigt slags pensionärs-restaurang, vi fastnade där i en och en halv timma, vi var tom när dom stängde och låste dörrarna åde, sen gick vi där ifrån efter att vi hade haft en trevlig liten stund där.
Gick till Åhléns och kollade på julklappar där, hittade inget bra, så då gick vi till Hemköp och köpte juklappar till min, Sannas, Moas och Martins lillajulafton, förhoppningsvis får vi med Lovan och Gabbi också, har inte frågat dom än men får göra det imorgon. Hittade i alla fall en hel del fina klappar, HAHA!
Sen for jag hem, har sett på tv och tagit det ganska lugnt. Sen har jag och min kära syster ätit en massor, vi är hungriga hela tiden!

H-L frågade om jag ville vara med på våran julshow som är nästa vecka, är faktiskt lite intresserad, har ju inte sjungit inför folk på typ två år eller nått, så vi får se.
Dessutom har jag och Linnea kommit överens om att vi ska göra en film, kommer bli skitkul! :)
Aja, nu ska jag se lite vänner och sen sova.
Pusss!

Snart jul

Nyårs-löften

Jag har börjat skissa lite på mina nyårs-löften.. har aldrig haft nått speciellt löfte så jag tänkte att nu ska jag minsann ha det!
Vet i alla fall att ett av löftena ska vara Bli mer sparsam, för det måste jag bli så.
Aja, idag har jag varit med Martin, Moa och Sanna, vi hade väldigt trevligt och var allmänt roliga. Först slingade vi Sannas hår, och under tiden färgen skulle va i så lekte vi Thank you mr. President, haha, det var ganska kul för Sanna fattade ingenting. Sen gick vi ut och gick omkring, for till frasses, gick igen, for till frasses igen och sen for jag hem. Trevligt.
Ska städa senare ikväll, barnen kommer ju på måndag så då måste jag städa upp i deras rum.
Pappa och Eleonor har bott i huset i helgen, snart är vardagsrummet färdigt och mitt rum kommer bli färdigt i veckan, så jag ska iväg och bo där och hjälpa till med målandet osv så det går fortare. Känns skitbra att vi snart ska flytta!

Aja, men nu ska jag se på barnhemmet med folket.
Pusss!

MIA - paper planes

Kolla vad duktig jag är som skriver blogg, hehe.
Igår så hade vi religionsredovisning på kvällen för föräldrarna, så stannade på skolan tills det började.
Var med Lovan på skolan, åt någon konstig vegeteriansk maträtt, haha.
Sen halv 7 hade några tjejer i våran klass ett musikuppträdande, eller några stycken, var riktigt bra :)
Efter det så hade vi redovisning. Det var ingen som var och lyssnade på mig först, förutom mamma och martin då, men sen såg Annso det så då skickade hon dit en massa människor, okej typ 4 stycken men i alla fall, det gick helt åt helvete då. Började typ stamma och glömde bort en massa saker och upprepade mig och allt, haha.. sen fick jag reda på att en av dom som lyssnade var religionslärare, HAHA, det  var jättepinsamt eftersom att jag gjorde bort mig en massa, kom inte ens ihåg vad jag sa, fyfan..
Aja, idag på skolan var det helt slött. Bakade typ hela dagen och sen efter lunch så såg vi film med våra barn som vi är fadder åt, Kung fu panda (Y)!
For direkt hem sen, somnade framför tvn som vanligt och sen for vi till huset och lyfte in en massa saker från Ikea, blandannat köket åde. Kommer nog bli väldigt fint i huset när vi är färdig :) Har kommit ganska långt ändå så vi kanske flyttar in tidigare än väntat, det är  vad jag hoppas i alla fall.

Jag har absolut ingen julkänsla alls i år, det är jättetråkigt! Men det beror nog mycket på dels att jag har lagt ner nästan hela min själ på massa skolarbete, och sedan har vi ju inte julpyntat eller något eftersom vi ska flytta nu i december, blir en väldigt konstig jul med en massa flyttande och flyttkartonger överallt.. Aja, nästa år blir det väl bättre.
Puss!

plugggg



Idag kom jag vääldigt försent till skolan, råkade försova mig till klockan tio. Kan ha berott på att jag satt vaken väldigt länge inatt och pluggade. Imorgon har jag och Martin nyhetsbevakning och sen på kvällen är det religionsredovisning för föräldrarna, så det gäller att ligga i.
Var med Martin och Sanna idag, vi fixade nyhetsbevakningen åså, haha, ganska kul var det. Så nu är nyhetsbevakningen färdig i alla fall, så det är ju bra.
Blir att sitta uppe ett tag till och fixa, sen måste jag ta en dusch och sen sova.
Pussss

This is the life

Hejhej, jag är en dålig bloggare :) Idag försov jag mig i alla fall, men kom till skolan lite i tid i alla fall. I slutet av dagen hade vi musikredovisning, som jag förväntade mig skulle gå åt fanders, men nejnej, vi fick faktiskt ett svagt MVG, lite glad jag blev ;) Har i alla fall fått tillbaka mitt VG i musik och HL säger att han ska fixa så jag får MVG till våren, så jag är nöjd. Efter skolan for jag och Martin hem till mig och började jobba lite på nyhetsbevakningen. Det kommer bli ganska bra tror jag :) Har suttit och pluggat på nyhetsbevakningen och religionsarbetet enda sen jag kom hem från skolan, känner mig duktig! Nu ska jag återgå till arbetet medans jag kikar lite på vänner! Pussss

RSS 2.0