Första skoldagen

Första skoldagen idag. Hände inte speciellt mycket, satt mest och pratade, sen slutade vi halv ett, så då var jag med sanna och martin. Först cyklade vi till bokia och för martin skulle köpa en filofax, sen gick vi mot kyrkogården och sen till lekparken som är där, typ snackade och ja, vet inte riktigt vad vi gjorde. Sen for vi till smörblomman och hade roligt, haha.. När vi hade lekt färdigt så ringde Jennifer, så då gick vi till coop och mötte henne där, och sen for vi och tittade på hennes nya lägenhet, skitmysig var den. Så vi satt där och snackade till fyra-tiden, sen cyklade vi hem. Och då gick jag och la mig och såg på vänner, var meeeeega trött. När jag låg där och nästan halvsov så kom pappa och sa att vi skulle på godis arenan och hyra film, så då gjorde vi det. Angel hette filmen, helt sjuk var den, vet inte om jag rekomenderar den så väldigt mycket, den var så konstig, samtidigt lite bra men, jaa..
Nu ska jag i alla fall sova så jag orkar upp imorgon.
Pussssss


-Måste erkänna att nu när sommaren är över så längtar jag tills det blir höst på riktigt.. hösten är hur mysig som helst!

Arn - Riket vid vägens slut

Idag har jag varit lite med gabbi, och sen for vi till skolan för det årliga ballong uppsläppet, hehe.
Väl där så åt jag och martin upp våra ballonger, haha, eller vi sög i oss helium för det är ju alltid väldigt roligt!
När det var slut fick jag skynda mig, för jag, pappa, josefine och eleonor skulle se på bio, Arn - Riket vid vägens slut. Måste erkänna att jag älskar filmerna, jag bara ryser när jag ser dom! Men så himla dåligt slut, blev riktigt besviken. Men i det stora hela så är dom en av dom bästa filmer jag har sett.
Imorgon är det skola.. så otroligt tråkigt. Huvva säger jag bara.
Men nu ska jag nog se lite på vänner och sen sova. Vill vara pigg tills imorgon!
Pusssss


A little too late

Heyyy...
Amanda kom idag och väckte mig, för jag vaknade inte av alarmet, tehehe.. Vi har vikt jättemycket tvätt, men nu har jag en massa rena kläder i alla fall ;)
Nu håller vi på och göra oss iordning, sen ska vi till Hanssons och dricka latte, eller jag i alla fall! ( :
Sååå, nu ska jag gå och platta håret tror jag.
Ha det bra!
Pusssss


under solen

Har varit på stan idag då, blev inga julklappar för jag hittade inga. Men köpte en ny korthållare och ett slags "puder" som gör så att håret får volym, så det var ju bra :) Sen gick jag och josefine hem i alla fall, testade det där pudret, man ska gnugga in det i hårbotten så volá så har man volym i håret. Är ju så mycket bättre än hårspray!
Testade även min nya, dyra mascara idag, och den var superbra. Hade tänkt lägga in en bild på mina ögonfransar men minneskortsläsaren har gått sönder, så jag måste gå ner i källaren och leta efter sladden till min kamera så jag kan föra över bilder.
Direkt jag har hittat sladden så ska jag lägga upp lite bilder :)
Ha det bra så länge,
puss!

De ska va gött å leva!

Steg upp 20 i tio idag, jätte trött var jag. Städade i mitt rum åsånt, sen kom farmor och då gick vi ner och tvättade. Och nu sitter jag här, ska ut med sis på stan och handla julklappar, haha. Helt sjukt, julklappar i augusti - jag vet. Men ganska smart i alla fall.
Var ju på stan igår också, köpte en massa saker till skolan, block, filofax osv osv osv.. sen köpte jag en mascara från Kicks, en dyr. 205 kronor kostade den, men då hoppas jag att den är bra också. Ska testa den idag och se om jag har gjort ett bra eller dåligt köp.
Nu ska jag klä på mig och göra mig i ordning.
Ha de gött!


hjälp mig alla!

Nu måste alla hjälpa mig.
Vilken hårfärg passar jag bäst i?
Har letat fram en massa gamla bilder där jag har olika hårfärger, så nu får ni säga vilken färg jag passar bäst i :)
Eller om ni vill kan ni ge egna förslag!
Blir väldigt happyyy om ni hjälper mig. (a)


Städa, städa, städa

Idag är det städ-dag och imorgon också för då kommer farmor och hjälper till. Har sorterat färdigt mina kläder nu, ska ge bort en påse med kläder till kupan och några andra klädesplagg till kidsen. Ska snart gå ner och boka tvättmaskinen också.
Igår fick jag ett mail från step in, och då bestämde jag mig för att börja träna där igen. Det är myycket roligare att träna där än på winternet. Visserligen är det närmare till winternet från skolan och det blir väl mycket smidigare, men jag tycker inte om att träna där helt enkelt. Och på tal om skola så börjar skolan om bara några dagar, usch usch usch. Men jag har bestämt mig för att ge gärnet det här sista skolåret!
Nu ska jag fortsätta med städningen igen, ha det bra.
Pusssss


Lan m. Sanna!

Idag har vi varit över till Svartlå och hälsat på min farfars mamma Elsa, tihi. Vi fikade där och var sociala, sen gick vi och tittade på ett hus. Hur fint som helst var det, och stort! Man tappade nästan bort sig när man gick bland alla rum, haha. Vi får se hur det blir i alla fall =)
Sen for vi hem och Frida kom, vi grillade och åt hamburgare och sen for hon hem och tog kidsen med sig. Så då for jag, eleonor och pappa över till P-O och var social med han. Sen tittade vi på hans fynd från hans vind, jag fick två tavlor/teckningar som hans släkting hade gjort, jättefina. Sen fick jag med mig en slags Bibel eller något från år 1899. Sånt där tycker jag är jätte intressant, haha.
Nu ser jag på Från A till Ö, haha. Sen ska jag se på fjorton suger som går halv två inatt.
Jag steg aldrig upp fem imorse för jag vaknade inte, så ska vara vaken till fem istället, jobbigt men jag vill ta en jättefin bild vid älven, så, jag får göra vad som krävs. Sanna ska hålla mig sällskap hela natten i alla fall ;b

skepsips <3 (ett ord som bara jag och sanna förstår oss på)


Trötttttt

Är i stugan nu, trött som bara den dessutom! Vaknade någon gång vid sju-tiden av att pappa plingade på dörren eftersom han hade glömt sina nycklar. Gick och la mig sen direkt, men vaknade igen någon gång vid tolv kanske? Amanda johansson kom då och var social med mig och amanda. Sen bar det av till stugan, har mest bara legat framför tvn, är megatrött. Är i stugan till på söndag, och på söndag kommer amanda hem från gällivare och sover hos mig :)
Nu ska jag se på House och sova sen, blir att stiga upp fem imorgonbitti.
Puss&Kram


Håkan Hellström

Fick just reda på att Håkan Hellström ska uppträda i Luleå den tionde oktober, och jag SKA dit! Tre dagar innan jag fyller år och allt, blir ju perfekt! Så nu är jag helt upp i varv och vill se han nu nu nu nu nu, haha!
Just nu väntar jag på att amanda långström ska komma, hon, jag och amanda johansson ska ha myskväll :) så nu måste jag städa lite på rummet och göra mysigt. tihi.

Lägger upp en bild på Håkan och en video på Håkan;

Blir en klassiker, Känn igen sorg för mig göteborg. Love :)

Ha det bra!<3

Takida - Curly Sue

Var med Martin igår, vi satt vid datorn och sen spelade vi Sanning eller Konsekvens med Elin och Josefine, haha! Amanda.j kom sen, vi såg på film och sen gick vi till frasses och köpte frizzy's, mumma! :)
Sen pratade vi åsånt, spelade sanning eller konsekvens en gång till, och sen sov vi ;b
Idag ska jag tvätta, och sen ska jag göra någonting, haha.
pusss&kram!

Fotodag

Idag har jag och amanda fotat : ) Eller rättare sagt så har jag fotat amanda, blev riktigt snygga foton, tog minst 100 kort, men amanda blev bara nöjd med ca. 5 stycken eller nått.. konstig flicka, haha! <3
Här är några foton;


Här är hennes blogg; http://aamanddal.blogg.se
Btw så har jag gjort hennes design också :) Tehe...

Ha de bra allihopa, nu ska jag och amanda äta palt!
Pussss

Jiddra inte med Zohan

Amanda kom igår och sov hos mig : ) Vi hade lite tråkigt så vi började spela sanning eller konsekvens den elaka versionen. Haha var ruskigt kul, trots att vi bara var två som körde. Men vi körde bara med konekvens, sen när alla sanning-korten kom så slutade vi för då blev det tråkigt. Hehe. Sen somnade vi, steg upp klockan ett och gick till ungdomsmottagningen, fick vänta en låååång stund för det var massor med folk där. Nu är vi hemma i alla fall, ska snart ta bussen till harads för att hämta biobiljetter, sen ta bussen direkt hem till boden igen. Blir att åka buss i ca 2 timmar, haha - så tråkigt. Sen ska vi på bio och se Jiddra inte med Zohan, den verkar bra :)
Ha det bra, puss & kram!


Gratis smink

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=26202

bli medlem? :) jättebra sida och man får gratis presentkort på kicks! super!

fick nyss en kommentar där någon frågade hur man laddade upp youtube-klipp på bloggen, så då tänkte jag skriva här hur man gör!
Du går in på youtube.se och trycker på den videofilm du vill ha, sen klickar du på Embed som står på sidan av videon, så kopierar du texten och går in på din blogg. Sen trycker du på nytt inlägg, också trycker du på Html, som står under F K U, sen klistrar du in länken där och trycker på uppdatera som står på rutan som kommer upp, men rutan brukar vara för liten så du får som "dra ut den". Sen har du ett youtube-klipp på ditt inlägg! =)


Tracy Chapman - Fast car

Vänner

Sanna fyller snart år, och då ska hon få en box med alla vänner säsonger tror hon, och som dom flesta vet så älskar jag vänner. Så det blir vännermaraton för våran del, vi får se hur många dagar och nätter det tar, det blir ungefär som att lana ;b Kommer va jävligt kul i alla fall!

 

Tracy Chapman

Somnade vääääääldigt sent igår, vågar nästan inte skriva hur sent. Blev i alla fall väckt halv åtta på morgonen av Moas hundar Tuva och Tellus, och jag kan lova er alla att jag inte hade fått många timmars sömn. Klockan åtta steg jag och josefine upp och gick ut med dom, sen gick vi in igen för att fortsätta sova, men kunde inte somna, så då såg vi på vänner istället. Klockan tio blev min syster vrålhungrig och sa att vi skulle gå till dagoberts och köpa mackor, så då gick vi. Men det visade sig att dagoberts inte öppnar förrens klockan elva på lördagar, så då väntade vi på stan tills klockan blev elva, sen gick vi hem med mackorna. For på Nolia vid tolv tiden, så var där kring 2 tiden. Gick och tittade på husvagnar och andra roliga saker, köpte ingenting förutom mat. Men har blivit vääääldigt kär i husvagnar nu kan jag säga! Ska vinna på lotto så jag kan köpa ett as till husvagn.
Är hemma nu och är hur trött som helst, så ska vila nu.
Puss&Kram


Tracy Chapman - Talking about a revolution,
hon är så himla bra! Men måste erkänna att jag trodde att hon var en han från början, skoja inte om jag blev chockad när jag fick veta att hon var en tjej, haha!

Allt som går att göra!

Ibland känns det som om jag bara vill göra någonting, som om jag vill göra allt som gör att göra. Okej inte allt, inte idiotiska saker. 
Jag vill skriva en ny låt som är olik alla andra låtar, måla en skitfin jättestor tavla, göra en superbra film, göra ett assnyggt kollage som får alla att häpna, göra om mitt rum, skriva en bok, sy kläder, klippa mig. Allt det där! Men jag tror fan att jag ska möblera om mitt rum. Helt seriöst, jag har inte möblerat någonting sen jag flyttade hit, och inte någonting i förra lägenheten heller. Men nu vill jag göra någonting nytt, men först ska jag städa upp i mitt rum!



Här är en slags bild jag gjorde igår, inte speciellt bra gjord, har ju inte photoshop eller något annat sånt pogram, så jag fick nöja mig med paint och windows movie maker. Jag hade lite att göra och fick för mig någonting.

Före - Efter

Ska lägga ut en bild på hur mitt hår ser ut nu efter blekningarna. Är fortfarande lite gult här och var, men som tur är så har jag ju silvershampoo! :)


Nu slipper jag den hemska utväxten i alla fall!

Kusinträff

Igår hade vi kusinträff i stugan, vi åt och hade tipsrunda och frågesport! Det var kul att träffa alla, speciellt dom man inte har träffat på länge! :)
Pappa upptäckte att han hade fått en infektion i sitt skavsår, så han kunde knappt gå, så då for han till jourcentralen, så nu hoppar han på kryckor - jobbiga rötmånad!!
Imorgon blir det Nolia, det kommer bli jättekul! Det tråkiga är ju bara att jag inga har några pengar.. ;/ Måste bli mer sparsam! Aja, nu ska jag äta frukost!
Puss&Kram!


Detta är då våran kusinträff på farmors sida! :)

Haradsss

Är i Harads hos Amanda nu :) For hit igår, vi satt vid datorn åså. Sen blekte vi mitt hår, så nu är det bara lite lite gult på vissa ställen, men har ju silvershampoo så då försvinner det gula! Sen kom Lina, Lollo och Sarah hit och sällskapade oss, gick ut på byn en snabbis men det var dött, as always ;b Så gick in igen, sen innan vi gick och la oss så såg vi på Tarzan, den är ju jättebra! :) tihi!
Snart ska vi hem till Boden, vi ska se A walk to remember! Uppdaterar senare idag!

Håkan Hellström <3

DJ Boonie - I will learn to love again

Jätte bra låt, blir helt glad av den! :)


Guldigt hår!

Amanda blekte mitt hår igår, men jag har så tjockt hår så färgen höll på att ta slut, så då fick vi sluta vara så noga och bara smeta in färgen i hela håret, sen när vi sköljde ut det så var det lixom guldigt i utväxten, haha. Men idag ska jag bleka det igen med två flaskor, och då ska jag nog vara helt blond!
Jag har faktiskt gjort en väldigt dum grej för lite mer än ett år sen, då jag först färgade mitt hår svart, sen ville jag bli blond igen. Så då skulle jag slinga håret, men då sa mamma att jag istället skulle stoppa in hela slingmedlet i håret, och gissa hur det blev? Jo det blev fläckigt, jag såg verkligen ut som en tiger. Men dum som jag var så fortsatte jag bleka håret och den blev helt förstört, efter ca åtta belkningar så hade jag ungefär den färgen som jag ville ha, men lite gult här och var, samtidigt som håret var som svinto, jätte nött var det.
Men nu är håret fint igen, och det blev inte alls nött igår när jag blekte det, så det var ju bra ;b Men kommer inte göra om samma misstag igen!


Här är en bild av mig 2007, när jag var gul i håret och då gjorde Emma och min syster mig till en kyckling, haha!

elina är bara för.....

BÄÄÄST :D

wlina är och rakar sina ben och medans tänkte jag skriva lite här ;D
elina är sååå sööt när hon dampar annars också men speciellt när hon dampar ;D
ni ska se hur vackert hennes leende är då, älskar att se hnne glad;D wiewiiie!!

haha iaf vi håller på att ladda ner lite filmer som vi ska se ikv med emil öhman och jimmy krekula , mysa på :D
opss, nu kom elina måste dra, puss&kram<3 / amanda långström.. besök gärna min blogg också,  www.aamanddal.bloggspace.se


JAG ÄLSKAR ELINA LUNDBERG HON ÄR BÄST<3

someday we'll know

kom hem från kalix idag, har varit och bott i våran nya husvagn hela helgen :) har varit riktigt mysigt, är jättekul att ha en husvagn.
nu ska jag se på A walk to remember, jag kommer gråta floder..

jag förstår aldrig hur mycket jag tycker om en människa förrens det är försent..

RSS 2.0