?

alltså jag har ingenting att blogga om nu för tiden, så det är därför jag nästan aldrig uppdaterar.
jag menar, jag ligger bara ner framför tvn/datorn hela dagarna, vilket blir lite tröttsamt i längden.
dock har jag börjat vänja mig, men skulle uppskatta om det hände liite mer saker faktiskt!
idag så har jag, josefine & pappa börjat med GI, fast, har väl inte gått speciellt bra för mig eftersom att jag inte har ätit någonting idag? jag menar jag kan inte göra mat när jag hoppar omkring på kryckor, är svårare än vad det låter eftersom att jag verkligen inte kan/får stödja på benet så är det nästan omöjligt.
men det blir lättare imorgon tror jag, då kan jag värma upp resterna från det vi ska äta idag för det går väl bra, men att börja laga egen mat är alldeles för svårt för mig just nu!
som tur är så är jag inte hungrig iaf!

menmen, nu ska jag slå på någon film (för ovanlighetens skull)!

ikea

igår for vi på ikea, jag, josefine, gabbi, farmor och farfar!
jag hade inte tänkt köpa nå mycket, bara någon liten sak kanske. men det slutade med att jag hade köpt upp typ halva ikea! haha, nämen en full ikeapåse iaf.
har tänkt göra om toan på övervåningen eftersom att den är så ful, hehe. Så jag köpte mig en stor rund spegel, en glasskiva (typ) som man har under där man kan stoppa tandborstar och tvål och sånt på, sen köpte jag en toapappersrullehållare, haha! och handdukar köpte jag också.
sen köpte jag massor med ljus, en tillbringare till josefine, skarvsladdar, batterier, handtags-knoppar till mitt kök där uppe för det ska jag också göra om!
sen kommer jag inte på något mer jag har köpt.. köpte väl inte speciellt roliga saker men aja.
sen for vi hem till svartlå, gabbi följde också med :) vi hade fotosession, eller dom fick va modeller och jag fotade, hehe. var kul iaf!
såg the proposal med pappa sen och den var jättebra!
idag har jag inte gjort någonting, ska försöka göra lite läxor åså idag..
imorgon ska jag in till stan för sjukgymnasten ska se hur det går osv.
jag tror jag har överansträngt mitt ben..? känns skitskumt iaf..
aja, nu har josefine kommit hem från praktiken så ska be henne sätta på en film eller så.

panic!

shittt.. jag har fått världens panik helt plötsligt..
har fått mail från lärare på skolan om saker jag kan göra osv, och insåg att det kommer gå åt helvete för mig!
jag känner mig inte alls trygg med min linje, klass och skola, det känns så fel att jag hellre vill hoppa av.
är så desperat att jag har börjat leta på internet efter andra gymnasium i andra orter, men på vilket sätt skulle de hjälpa? blir väl inte bättre bara för att jag byter linje/gymnasium/stad. ska jag vara ärlig så vet jag inte ens vad jag skriver, haha.
det bara snurrar i skallen och jag kommer inte klara av gymnasiet helt enkelt!
jag vill gå nian igen på min gamla skola med min gamla klass och mina gamla lärare som jag kände mig riktigt trygg med, åh vad jag saknar det! :( jag ska fara dit någon dag i veckan och få goda råd av annso eller nå..!
att ha blivit opererad känns inte längre som om det var så bra....

tråååkiiiiiggttt!!!!!!!!!!!!!1!!!!!1

alltså jag har så fruktansvärt tråkigt så jag vet inte vad jag ska göra!
har legat inne i 2 veckor nu så ni kan ju tänka er själv. den enda gången jag har varit ute var en sväng igår och en sväng idag men that's it. och det är ju inte precis så att jag kan välja själv om jag vill gå ut och göra någonting för jag måste ju hela tiden ha med mig någon.....! kan ju dessutom inte göra något förutom att ligga i sängen och se film, och jag orkar verkligen inte det längre! känns bara så jävla pisss just nu måste jag säga, är helt negativ.....
aja...
somnade kring 1 inatt till big brother som vi låg och såg hela kvällen, jag pappa och josefine. var astrött! var kanske pga förra natten, fast ja.. ja jag fick abstinens från morfinet som dom har tryckt i mig i lite mer än en vecka i Umeå :o var asläskigt måste jag säga.
aja, idag kom mormor och mamma och hälsa på, sen for jag mamma och josefine till godisarenan, sen hämtade pappa oss så for vi till dagoberts och köpte mat och sen tillbaka till lägenheten.

nu orkar jag inte skriva nåmer för jag orkar inte, har ändå inget intressant att skriva eftersom att jag inte gör ett jävla skit om dagarna så......!

äntligen hemma

nuuuuu är jag äntligen hemma efter 9 dagar i Umeå!
åkte taxi hem kring 1 tiden, tog 5 dryga timmar pga omständigheter....
bor i farmor och farfars lägenhet för tillfället eftersom att dom har hiss åså, ska nog ändå hem till helgen. Saknar huset!
Har astråkigt nu för tiden, saknar att träffa folk och vara utomhus, menmen..
Jag och pappa ska nog slå på en film nu och ha det gott!
Skriver mer imorgon (:

one day

nu har jag fixat mig internet här på sjukhuset! :)
mormor och mamma for hem i fredags och i samma veva kom då pappa, josefine, farmor och farfar.
har inte gjort så mycket under tiden jag har varit här. mest sovit, varit uppe och gått lite grann med gåbord, det lilla jag får stödja på benet alltså.
var även upp i rullstolen idag och ner till restaurangen och åt. fast jag äter inte speciellt mycket nu för tiden, mår som illa då jag väl äter...
operationen har iaf gått bra som det ser ut nu. ska upp och gå lite senare idag har jag bestämt mig för, måste ju träna lite..
men kommer inte få stödja på riktigt på benet på 6 veckor, så det är väl inte så jättekul, haha aja :)

har inte nå ont i benet i alla fall, men satans ont i resten av kroppen, speciellt ryggen :(

aja, saknar er där hemma. och tack till er som har hört av er, betyder mycket :)

Umeå



Ja, så nu är jag i Umeå, på sjukhuset. Ska opereras imorgon. Har hållt det ganska hemligt så det är inte många som vet om det. Menmen, varför hålla det hemligt nu? Dagen har iaf inte varit världens roligaste. Upp klockan sju också bar det iväg till Umeå, var här kring halv 11 tiden. Fick ett rum som oturligt nog var ett dubbelrum, men fick byta senare idag så nu har vi ett eget. Har mest bara träffa olika sjukhusmänniskor idag som har pratat med mig och gett mig information. Sen har jag tagit blodprover och fått en "fjäril" i armvecket, och varit på röntgen har jag också. Sen har jag, mamma och mormor (hon har också följt med!) varit på restaurangen och ätit, jag åt sushi och det var asgott fast jag blev mätt nästan på en gång, men tröck i mig allt iaf. Haha. Mormor for nyss iaf till sin vän där hon ska bo under tiden hon är här. Såg nyss klart en underlig film som man kunde låna. Aja, ska se någon film nu och sen ska jag somna tidigt så det blir imorgon fort, blir galen av att bara ligga och vänta.. operationen blir vid lunch imorgon iaf. Kommer nog bli här i umeå i 2 veckor. Pappa, farmor och farfar kommer och byter av mamma och mormor på fredag. Förhoppningsvis kommer josefine också och hälsar på. Jaja. Saknar er där hemma, redan!

RSS 2.0