knocking on heavens door

har varit dålig med uppdateringen under boden alive helgen, men har knappt varit hemma.
idag var jag barnvakt tills nu. vi har mest tittat på film och sen gick vi ut en sväng.
nu är barnen hos sin pappa och jag saknar dom redan :(
men men.. ska snart tappa upp ett bad, är jättetrött så det blir nog skönt.
ha en bra dag, pusss.

dåligt av mig


har inte skrivit i min blogg någonting igår, men hade fullt upp. det första jag gjorde när jag vaknade var att duscha och sen fara till gabbi! var med henne och wille och hade megakul :) sen vid 5 tiden så for jag hem, gjorde mig iordning och sen bar det av till boden alive. mådde typ lite illa redan i början, vet inte riktigt vad det var, inte så kul i alla fall.. åkte virvelvinden några gånger men började bara må ännu mer illa, så då tog jag det lugnt. fick värktabletter av sanna så efter ett tag gick det över.
sen testade jag att spela på chokladhjulet, ni vet sånt där snurrhjul som man kan vinna jättestora chokladkakor, och gissa vad? jag vann! jag vann en sån förra året också, haha. jag måste ha världens tur. men martin tror att jag är synsk ;b
sen hade vi trevligt med gabbi och wille och sen skjutsade martin hem mig! =)
nu ska jag äta och sen fara till boden alive igen!
pussss



jag har lurat mig själv för många gånger nu

kom hem från boden alive ca 20 över 10..
har åkt karusell och vunnit fyra saker. åkte mest virvelvinden och sen åkte jag brake dance en gång, åshitt vad fort det gick! det brukar i vanliga fall inte gå så fort men nu höll jag på att flyga av! sista gången jag åkte virvelvinden så gick det överdrivet fort också, jag flög upp på den där saken som man sitter på så att jag låg ner för att det snurrade så mycket, och efter den åkturen så började jag må illa.. inte så kul!
sen slutade inte kvällen som jag hade tänkt mig... regnade dessutom hela kvällen, så jag gick hem helt sjöblöt, ont i magen och... ångest eller något liknande..
nu sitter jag och lyssnar på håkan hellström.. han är så braa!
nu ska jag nog se på vänner och sova..


boden alive

nu ska jag göra mig ordning lite och sen ska jag på boden alive och åka karusell åsånt : )
blir att fara till stugan på lördag, hinner i alla fall vara på boden alive idag och imorgon och kanske på söndag om jag hinner, haha. ååh, nu ska jag bara försöka orka resa mig upp och börja sminka mig åså, är himla trött efter storstädningen! aja,
pususss


paus

nu har jag tagit en liten paus eftersom att eleonor och hennes syster och hennes systers barn kom. jag måste bara säga att Nesta (barnet) är bland det sötaste jag sett och han hade jättefina ögon... haha.
men nu ska jag tillbak till städningen! :)
pusss

One Love

har varit hos farmor och farfar i deras nya lägenhet och ätit palt :)
just nu städar jag, och det är banne mig roligt att städa! och jag som i vanliga fall hatar att städa ;o
men nu lyssnar jag på musik och dansar till, haha tur att ingen ser mig! men det är roligt i alla fall, jag hoppar omkring och städar samtidigt, haha.
ikväll ska jag till tivolit och åka lite karuseller tror jag, måste bara hitta någon att gå med, inte så kul att gå själv, hehe.
ha en bra dag allihopa! skriver mer sen.
pussss

här kommer några bilder;

såhär mycket människor var det utanför mig igår.

badade i 1 ½ timme igår, så mysigt!

det går att dansa och diska samtidigt, haha.

städ-dag

har just vaknat, är astrött men har vaknat i alla fall!
och nuu kom just pappa in och sa att vi skulle äta palt hos farmor och farfar, ska väl börja göra mig iordning då.
idag är det en städ-dag, jag har lovat pappa att städa.
puss

laugh

idag hade jag tänkt fara till western farm med gabbi och hennes övikare, men det visade sig att dom hade stängt..! dom öppnar tydligen inte förrens den 2 juli, så, får väl vänta tills dess.
var med dom i alla fall idag, vi gick ut på stan, det är ju boden alive vecka så det är massa saker som händer här i boden. gabbi fick en ansiktsmålning, hon målade ögon på ögonlocken, och det var så himla kul! det såg skitläskigt ut, tror aldrig att jag skrattat så mycket i hela mitt liv.. sen gick vi in på Your Stile, jag köpte ytterligare en näspiercing, sen hade dom en soffa och ett bord med te och kaffe åsånt.. så wille tog några tepåsar och tandpetare! haha, alltså, det såg så himla roligt ut, ojojoj... det var verkligen roligt att vara med dom, skrattade nästan hela tiden!
sen for jag hem, såg på Tenacious D, och nu hör jag Kikki Danielsson sjunga förfullt utanför mitt fönster. har bästa parkett om jag säger så :) haha. smygfotade från mitt fönster nytt, får se om jag fick någon bra bild.
skriver mer sen, pussss


ett fakesmile fungerar ibland


god morgon!

jag ställde alarmet på 10, znoosade till klockan 20 över tio! =) idag har jag i alla fall inte sovit bort hela dagen.
kunde tyvärr inte somna igår, låg och vred och vände på mig men kunde ändå inte somna.. har väl ställt om dygnet skulle jag tro!
nu ska jag sminka mig lite och sen cykla och gå till biblioteket :) haha!
ha det bra, puss!


godnatt

nu är klockan 10 över 11 och jag ska gå och lägga mig :D jag känner mig väldigt duktig, sen ska jag upp 10 imorgon och ta en cykeltur det första jag gör =)
godnatt

shoppingday

idag har jag varit ute på stan och shoppat =) och det är det mesta av vad jag har gjort idag. haha! blev ingen cykeltur, var för lat.. anyway, hittade en massa fina saker på sommar rean! och andra saker som inte var på rea, haha..

det här är vad jag fick med mig hem;
- 1 t-shirt 100 kr  (orginalpris; 159 kr)
- 1 kjol 120 kr (orginalpris 249 kr)
- 1 bikini överdel 97 kr (underdelen var inte fin så den köpte jag inte... orginalpris; 129 kr)
- 1 toning 100 kr
- 1 kajal
- 1 kajalvässare

är väldigt nöjd med mina köp! :)


dream, dream, dream

pappa kom och väckte mig för ett tag sen.. det här är inte bra! jag får inte sova såhär länge...!
nu ligger jag fortfarande i sängen och drar mig lite, ska sen upp och städa, sen ut på stan och jag hade tänkt ta en cykeltur idag, men det regnar ute så jag får se hur det blir.
skriver mer sen!
pusss 


bra jobbat

okejjjj... hade tänkt somna innan tolv idag, blev inte riktigt så.. nu är klockan 10 över 3 och jag sover fortfarande inte.. jag inte trött, eller jo, egentligen är jag jättetrött, men det har väl blivit sådär att jag är så trött att jag är pigg, eller så är jag bara för trött för att gå och lägga mig, jag tror det är båda delarna..
imorrn ska jag städa och gå på stan. ska kanske shoppa lite nu när barnbidraget har kommit :) hihi, får se.
längtar asmycket till helgen då bodenalive börjar på riktigt!
just nu regnar det, jag som hade hoppas på fint väder imorgon, hmm.. kanske blir det i alla fall? who know...
aja, nu ska jag faktiskt gå och lägga mig,
pussss

alphaville - forever young

har börjat skriva en liten självbiografi, haha. har gjort det förut men då försvann den, så nu började jag om igen :) jag måste säga att jag tycket det är riktigt roligt att skriva, skrev väldigt mycket förut sen slutade jag men nu har jag börjat igen!
jag, eleonor och pappa for iväg till unbyn för att titta på ett hus som är till salu, alltså vi tittade bara utanpå. det var ruskigt fint måste jag säga! så, vi får se hur vi gör med det huset, ska väl först boka en visning så vi kan titta lite bättre hur det ser ut inuti huset.
nu ska jag titta på vänner, ska försöka komma i säng före tolv idag, good luck säger jag bara..!


detta sovande

somnade kring fem halv sex inatt, inte bra.. vaknade sen några gånger av att jag fick sms men somnade om på en gång sen, vaknade igen sen när andreas ringde, pratade lite halft i sömnen och sen när vi la på så steg jag upp, eller jag tittade på ett avsnitt av vänner, sen steg jag upp. gick ut på balkongen för att ta mig lite luft, men kunde inte stanna där ute så länge eftersom att jag höll på allt blåsa bort, så då gick jag in igen. kollade lite mer på vänner och sen städade jag lite i köket åså, sen slappade jag vid tvn. alltså, det har varit en slappdag idag.. måste gå och lägga mig tidigare ikväll så jag tar mig upp tidigare och orkar mer med saker, jag ligger mest bara inne hela tiden.. känns inte som om jag har utnyttjat mitt sommarlov på bästa sätt än så länge.
men imorgon börjar boden alive, funderar på att ta med mina småkusiner till karusellerna någon dag så jag får någonting gjort.
men nu ska jag göra någonting, ta en dusch eller nått..
pussss


vänner är bäst!


the pianist

har sett en helt sjukt bra film. den handlade om en pianist som var jude och sen allt han fick vara med om när tyskarna kom och förde bort dom... ojojoj, så himla bra film men så himla hemsk! en film jag rekomenderar starkt i alla fall.


det var på tiden


nu har jag varit i österby i en vecka och har där med inte kunnat skriva blogg. ska i alla fall berätta om veckan som varit:
i måndags for jag och sanna till stugan, när vi kom dit fick jag först inte upp någon eld, sen gick vi ut och gungade i en såndär stor gung-grej, och den gick sönder, eller inte riktigt, men ungefär, man kunde i alla fall inte gunga på den. sen när vi kom in i huset igen så visade det sig att sanna hade lämnat plattan på efter vi hade gjort plättar och stekspaden gjord av plast låg i stekpannan så den hade smält och hela nedervåningen var rökfylld, good work!
vi grillade och hade mysigt på kvällen i alla fall, hoppade studsmatta och gick ner till en lång backe och rullade i gräset och råkade bli sjöblöta, haha. somnade till vänner sen.
på tisdagen så regnade det och vi fick strömavbrott, yey! och under tiden det var strömavbrott så färgade vi sannas hår, sen när vi skulle skölja ur färgen så funkade inte vattnet pga strömavbrottet, så då gick vi till älven och sköljde ur färgen där, jag menar, vad skulle vi göra? haha det var kul i allla fall, sanna tyckte det var vääldigt kallt.
sen när vi kom in igen så hade strömmen kommit tillbaka, så vi hade lika gärna kunnat vänta i 5-10 minuter till så hade vi kunnat skölja ur färgen inomhus, haha. såg på vänner mest hela tisdagen, sanna for hem på onsdagen. och på onsdagen kom farmor, farfar, josefine och pappa, jag såg mest på tv eftersom att jag var astrött!
på torsdagen så började det åska, så då gick jag och pappa in i bagarstugan och såg på film på min dator, somnade till filmen men blev väckt sen av martin och josefine som hade kommit. jag och martin tog "österby taxin" som är en gräsklippartraktor med släp, haha, och körde upp till en skog som är jättefin, vi fotade lite men fick inte så bra bilder för det var för mörkt och att ta med blixt gav inte så lyckat resultat. så vi körde tillbaka till stugan.
fredagen, midsommarafton, jag och martin tog österby taxin upp till skogen igen för ett ytterligare försök att få fina bilder, blev betydligt bättre bilder den gången. sen körde vi tillbaka, stannade på vägen och gick in i ett av "spökhusen", det var ganska läskigt, haha, jag är ganska rädd av mig. när vi kom till baka så hade eleonor och kidsen kommit =) så vi lekte lite med barnen åså, gjorde en midsommarstång med dom, hehe, den blev fin!
sen kom folk och vi åt mat och hade trevligt, dansade runt midsommarstången också.
på lördagen var det oväder, det åskade och blixtrade hur mycket som helst, himlen bara skrek. och jag som är rädd för åskan, haha.
slutade åska efter några timmar i alla fall. hade trevligt med folk på kvällen sen.
och idag for vi hem =) har för det mesta bara lekt med barnen idag!

det här blev ett långt inlägg, aja.
pusss


österby

for till vuollerim då, var meningen att jag och amanda skulle stanna tills på söndag, men hon hade glömt bort att säga det till sina föräldrar, så halv åtta på lördagsmorgonen ringde hon och frågade det, och det visade sig att hon inte fick, så då for vi hem, för jag ville inte stanna själv där. ganska tråkigt att behöva fara hem när det är sista gången jag kan vara där innan farmor och farfar flyttar.
for till österby på lördagen istället, var där med josefine, pappa, farmor, farfar, eleonor och barnen. det var jättemysigt :)
såg fotboll på lördagen, så himla dåligt... spanien gjorde mål när det bara var en minut kvar av matchen! ojojoj... då blev man besviken. får väl hoppas att dom gör bra ifrån sig när dom ska spela mot ryssland i alla fall.

idag ska jag och sanna fara till österby och vara där tills på onsdag, eller sanna ska hem på onsdag, själv ska jag stanna där för farmor, farfar och pappa kommer på onsdag =)
nu ska jag slänga mig i duschen och sen gå till mormor en sväng och sen städa och sen fara. blir inget bloggande på länge nu eftersom jag inte har något internet i stugan.
pussssss


österby - världens bästa ställe


here we are

jolina följde med till vuollerim, det var minsann kul :)
så nu är vi framme efter några timmars bussresa. tog inte så lång tid eftersom vi skrattade och hade kul!
ikväll så ska vi ha det mysigt åsånt, hihi.
pusss


vuollerim

idag ska jag och amanda till vuollerim och vara kattvakt över helgen (:
far dit med 17:42 bussen så har ganska god tid på mig att göra mig iordning, packa, städa, umgås med martin osv!
nu tittar jag runt på lite olika ställen, bla på stylebystars.com och ginatricot.se.
hittade några jättesöta klänningar från style by stars, och en tunika och ett linne från ginatricot.
nu ska jag ta på mig kläder och sen gå ut till martin.
puss


how did i expect the life?

har inte skrivit något igår, var alldeles för trött helt enkelt, men jag kan berätta om vad som hände igår i umeå;
klockan sex på morgon bar det iväg, 10:20 skulle vi vara där.
somnade några gånger under bilresan, inte för att jag var less på att åka bil, utan för att jag var trött.
väl på sjukhuset fick jag först rönka mina höfter, och när det var färdigt så fick vi sätta oss ner och vänta på en läkare/doktor (?). jag läste hälge men somnade nästan medan jag läste eftersom att jag var så himla trött, hade sovit ganska lite på natten.
sen kom han som vi skulle ha kontroll med och ropade in oss, han bad mig ligga ner så han fick känna på mina ben, ställde några frågor, bad mig gå för han osv..
sen säger han att det kanske inte blir någon operation, och det kom som en chock.
Han förklarade att min höft var uppskjuten och lite vriden åt sidan (mest troligt pga den förra operationen), och att mitt ena ben kunde inte vara helt rakt och mitt andra ben var ca. 2 cm för kort och min ryggrad är sne, det mesta visste jag redan men i alla fall. så jag måste först på en till gånganalys i linköping innan dom kan bestämma sig vad dom ska göra.
jag vet inte riktigt hur jag reagerade när jag hörde allt, eller jo, jag tyckte att det var ganska jobbigt faktiskt.. det känns som om det inte finns något att göra för att mina ben ska bli bra.. dom kommer inte bli helt återställda, det vet jag redan så det har jag slutat hoppas på för länge sen, men jag hoppas fortfarande att dom kan göra dom bättre..
jaja, vad ska man göra åt saken? jag ska bara hoppas och tänka positivt så blir det nog bra!

när jag kom hem från umeå så gick jag nästan och la mig direkt, halv 10 somnade jag och sov till 12! jag sov alltså i 14½ timmar, men var fortfarande trött, haha.
har bara legat och slappat hela dagen, men nu ska jag titta film med syster.
pusss..


det är inte bilden som är sne, utan jag.

vet inte om jag gör rätt nu när jag stoppar ut bilden, kanske kommer ta bort den sen, beror på..


imorgon

ska jag till umeå, för en kontroll innan jag ska operera mig..
om jag tror rätt så bli det väl att åka tidigt.
jag och pappa hade tänkt bo på hotell tills på torsdag men han kan inte ta ledigt nå mer från jobbet, så det blir mycket bil imorgon, hurraayyy!

lite senare ska jag umgås med gabbi,
men först ska jag vila lite om jag ska orka.

puss

hallelujah

igår gick jag och la mig halv tre, tänkte egentligen lägga mig tidigt eftersom jag visste att pauline skulle komma och väcka mig tidigt, och jag var jättetrött, jag var helt enkelt för trött för att lägga mig, igen? jag är ganska konstig..
har sett på film nu på morgonen åså, nu ska vi äta lunch och sen gå till smörblomman och leka lite, får se om martin kanske dyker upp =)

förlåt för tråkig uppdatering, men har inte haft tid..

less

jag är så less på allt!
alla jävla rykten och prat..
hur mycket skit ska man behöva ta för något man helst önskar inte skulle ha hänt?
men det är väl så det är att bo i en liten ort,
boden är bara skit.


trött

idag har vi varit i smörblomman, martin var med oss där ett tag också :)
sen när vi kom hem så gjorde jag lite tävlingar åt barnen, det tyckte dom var kul, haha.
sen såg vi på scooby doo, kring halv 5 kom josefine och pappa hem, så då åt vi och sen for jag och pappa och hyrde Surf's up & Guldkompassen.
och nu är jag suuupertrött! helt slut..
imorgon ska jag också vara barnvakt åt kidsen, men inte hela dagen för dom ska till frida och sova där.

puss


babysitter

nu är jag barnvakt åt barnen (:
vi har sett på film och sen åt vi lunch, som bestod av plättar, sylt, glass och chokladsås? hahaha, vilken lunch...
nu tjatar pauline på mig för hon vill gå till smörblomman.. det är jättekallt ute :(
och i kiruna har det snöat! helt sjukt, det var helt vitt ute och några minusgrader, den 9 JUNI? vad är det för fel på vädret?
bara det inte börjar snöa i boden, för då dör jag eller rymmer till turkiet!

ser ni bilden? HELT SJUKT!

haradsdan

hinner skriva lite snabbt innan jag far.
elin och jeppe skjutsar oss till harads så vi slipper åka buss :)
blir att sova hos amanda inatt åså, sen imorgon så kanske vi far till österby en sväng, har inte varit där på jätte länge..
inatt satt jag uppe och läste Evas blogg som jag hittade, den var jättekul att läsa samt att se hur duktig hon är på att fota, baka osv. självklart en blogg jag kommer fortsätta läsa (=
http://blixman.blogg.se

nu ska jag gå och kollla så att jag inte har glömt någonting!
puss


godnatt

har fortfarande inte hamnat i sängen, fastnade vid massa bloggar och sen vid chicy, ellos & h&m.
hittade 2 jättesöta klänningar, en från chicy och en från h&m.
jättebra att ha nu på sommaren, få se om jag kanske köper någon (:
men nu är det faktiskt godnatt, jag vill sova men jag orkar inte gå och lägga mig, vad är det för fel på mig?

 - klänning från h&m för 98:-
 - klänning från chicy för 198:-

barnvakt

var barnvakt idag då, eller ska man säga igår eftersom att klockan är efter tolv nu?
anyway.. for dit klockan 5, då sov båda barnen och dom var lite trött/ledsna när dom vaknade men det gick över ganska fort.
var ute i lekparken med dom, såg på film, lekte kurragömma, lekte med motorcyklar, lekte emil i lönneberga, gjorde pälbrickor osv..
fick dom i säng klockan 10, sen när dom hade somnat så såg jag och josefine på run fatboy run som helena hade hyrt åt oss, den var mycket bra. sen såg vi bring it on och snygg, sexig & singel, josefine somnade ungefär i mitten av bring it on.
vid tre-tiden så kom dom hem och då ringde helena efter taxi till oss, så då for vi hem.
josefine gick och la sig på direkten men jag satte mig vid datorn en sväng, jag är som för trött för att gå och lägga mig känns det som?.. haha. borde egentligen gå och lägga mig för jag måste som ändå upp i god tid för måste hinna med en massa innan jag far till harads på haradsdan.
såååå, ska väl gå och knyta mig nu.
puss

slöttt..

igårkväll så var vi hemmma hos mig först och silllaadee lite, sen gick vi ut och träffade folk åsånt..
blev en ganska kul kväll tycker jag : ) kom hem kring 2 tiden och somnade dirr..
vaknade idag typ 1, så nu har jag sovit ut i alla fall.. kan inte fatta att det är sommarlov nu! känns som helg.
ska vara barnvakt ikväll åt kusinerna, om vi inte blir för länge där så ska jag och lovan nog på tivolit som är i stan.

nu ska jag se på någon film och sen göra mig lite i ordning, sitter bara i sov t-shirten nu, haha.
puss

tonight we gonna make it happend

tjohej
har mest suttit och slappat hela dan här framför datorn och suttit ute på ballen och småsolat lite :)
just nu väntar jag på att martin ska äta och sen komma över hit och göra mig lite sällskap så jag slipper vara ensam!
ikväll.. ja.. jag ska väl ut och träffa lite folk, vill egentligen bara vara hemma och ha det trevligt & grilla åsånt m. mina vänner, vem vet, det kanske blir så i alla fall?..
jag är väldans rastlös nu i alla fall.. blä för det. kan inte martin skynda sig lite? hehe

ska sätta mig på ballen nu och ta det lugnt tills martin kommer.
tjingeling!

sol

är så arg över mina betyg!
men det är ju mitt eget fel, eller inte alltid. har varit hemma väldigt mycket från skolan den här terminen pga mina skador som jag fått i mina ben och varit mycket sjuk också, om jag hade varit mer i skolan så hade jag höjt mig i typ 4 ämnen, men men, that's life.. ska jobba upp mina betyg till nästa termin!

har varit på stan och kollat på alla glada stundenter, och nu är jag med amanda :)


SOMMARLOV

idag blir det sommarlov, ska bara på skolan snabbt och få mina betyg och sen hem och sova! haha. åååh, sommarlov, har längtat som fan efter det :)


deep inside..

gabriella wisten, jag älskar dig.
du förstår inte hur mycket du betyder för mig.
since 2004, vi har alltså kännt varandra i 4 år nu, och vi har hållt ihop för det mesta..
någongång har det varit bråk, men vi har alltid hittat tillbaka till varandra,
du är absolut en av dom som står närmast hjärtat.
i can't surivive without you! <3

var bara tvungen att skriva det där... gabbi, gabbi, gabbi..
fy sjutton vad jag saknar henne.. har inte varit med henne på en hel evighet, så hemskt..
ska vara med henne en massvis i sommar i alla fall, det har jag bestämt!

nu ska jag göra mig iordning och sen sova, har sovmorgon imorrn i alla fall :'D
puss


people around me..

for till skolavslutningen då, en lärare kom fram till mig och frågade om jag kunde fota för NSD eller någonting för den som skulle göra det hade ingen kamera för den hade gått sönder, fattade ingenting men kul verkade det. men jag har fattat att bilderna aldrig kommer komma till NSD eftersom att jag inte vet hur dom ska få tag i bilderna?! dålig information, yesyes.

aja, det var ju en massa sjungande och det var ju roligt och fint :)
gabbi var jätteduktig och det var helt fint för hon hade ljus på golvet å allt, blev  helt tårögd! :') <3
sen kom ju linneas låt, people around me.. shitt, då brast allt. fan vad jag grinade, jag grät ända tills vi for hem, jag älskar hennes låt <3
kom hem iaf, såg på simpsons och sen spelade jag piano, började på en ny låt faktiskt..

nu ska jag försöka få tag i linneas låt! =)

who know what's behind the laugh?
who cares about how dark the inside are?

sommarlov

idag är det skolavslutning, eller skolan slutar inte förrens på torsdag, lite konstigt men that's the way it is.
klockan halv sex eller nått ska jag bege mig till björknäs där vi ska ha uppträdande och skivan som skolan gjort ska säljas =)

skolan idag var slö och det var bra, slutade efter lunch så då for jag och martin hem till mig, hämtade min kamera och gick ut sen igen.
lekte lite i smörblomman, haha. träffade sara, maja, julia och carro där också, så vi var lite sociala med dom och sen gick vi hem.
såg på sandor/ida, martin for hem sen.
när han for hem så passade jag på att göra fem minuters kola, gick inte så bra, brände mig på plattan och sen när jag skulle hälla över smeten till en form så tappade jag kastrullen upp och ner, och smeten är väldigt klibbig så den fastnade såklart på bänken så jag fick skrapa bort det, kul kul.
när jag hade gjort färdigt kolan så hoppade jag in i duschen och gjorde mig i ordning, råkade he sönder ett par strumpbyxor så det var ju inte så jätteroligt.
när jag var färdig så skulle jag testa locka min hårförlägning, och då brände jag mig på locktången, rejält.. shitt vad det gör ont, måste sitta med lillfingret i ett glas med kallt vatten annars bränner det som satan..

nu är klockan fem i fem så ska ta det lugnt ett litet tag innan vi ska fara..
puss


i'm tired and i'm wake

for till och toppade håret efter skolan då, blev inte så farligt faktiskt.
och det var värt att klippa av någon centimeter för nu har jag finfint hår och inte nå nött, okej det är fortfarande lite kvar som är nött som jag måste klippa av, men det får bli om en månad eller så..
ska slinga mitt hår också så jag någon gång kan få stoppa fast min hårförlägning.. vill ju ha den och speciellt nu när mitt hår har blivit kortare ;/

ska göra mig iordning nu och sen se på en film =)
puss

goodbye hair!

nu är jag på skolan, slutar om ett litet tag, ska och toppa håret direkt efter skolan.. jag kommer typ förlora allt mitt hår eftersom att mina jag har jätte nötta hårtoppar, buhuhu...
men ska färga håret sen så och stoppa i hårförlägningen så det blir ju bra (: wei!

nu ska jag göra någonting vettigt..

Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd

var på ikea idag då, det var trevlans =)
köpte tre stycken ramar typ, eller fick av farmor och farfar, tihi.
vi for kring 10 och kom hem kring 6, det blev en låång dag.
när vi väl kom hem så satt macke på balkongen och väntade på josefine, vi spelade lite nintendo och sen gick dom och köpte nudlar.
såg på what happens in vegas, igen.

jag har börjat bli förkyld tror jag, eller har verkligen jätteont i halsen, den känns helt uppsvullen.. inte så kul med tanke på att det snart är sommarlov, ska dricka mycket te och honug och inte anstränga rösten för mycket så kanske det går över.
nu ska jag gå och göra mig iordning och sen ska jag faktiskt lägga mig, om man sover mycket blir man friskare fort också!
puss

i walk alone

igår for vi till eleonor och åt smörgåstårta : )
sen ringde jag till martin så låg vi ute och solade.
när josefine och pappa gick för att visa hennes vespa för någon kille så gick jag och martin till han och spelade nintendo wii, det var kul men inte lika kul som jag hade förväntat mig..
sen åt vi rabarberpaj och det var asgott, kommer inte ihåg sist jag åt det!
10 minuter innan jag och eleonor skulle börja gå till A8 festen så gick jag och martin och gungade, (;
när vi kom till eleonor visade det sig att martin fick följa med också, så det gjorde han.

på personalfesten så sjöng man och åt mat.
sen sjöng robert några låtar, han var jätteduktig, och sen tillägnade han en låt till pappa och eleonor,
i can't help falling in love with you

jag och josefine for hem vid nio, martin for hem lite tidigare.
sen kom lovan och sanna och martin så då fick lovan sin present, hon blev jätteglad! (hon fick min gamla mobil)
vi gick ut på stan en sväng, träffade amandaj och josse, så vi var med dom resten av kvällen!
vi träffade två lumpare som vi också var med, haha dom var mycket roliga! =)
sen kryllade det med folk från balen och alla var jättefina. några kom fram och pratade med oss, dom var ganska roliga ;b

kvart över tolv gick jag hem, gick och la mig kvart över tre.

nu har jag vaknat, och klockan var typ halv 9, 9 när farfar ringde och väckte oss. ska till haparanda med dom idag och gå på ikea!

puss

RSS 2.0