Lulekalaset

Har inte bloggat dom senaste dagarna, har väl helt enkelt inte orkat :)
Har varit på björknäsbadet med min syster och med min martin i förrigår, det va riktigt skönt!
sen igår var jag i sandviken med mamma, ola och syster, hade egentligen tänkt fara över till klubbviken, men det var så mycket männsikor som ville över med färjan så vi fick inte plats, så då for vi till sandviken istället, men det var lika bra det. Blev faktiskt ganska brun jämfört med var jag var, har fått en riktig bikinilinje! :)
Idag hade jag och josefine tänkt fara på björknäsbadet eftersom att det var jättevarmt ute, och när vi var utanför så gick solen i moln, så josefine sa att solen inte skulle komma tillbaka, så det var lika bra att vi for hem. Så då gjorde vi det trots att jag faktiskt trodde att solen skulle komma tillbaka, och det gjorde den. Så då kom Martin så for vi på björknäs igen, hann bara bada lite och sen när vi gick upp och skulle sola så började det regna, slöseri på pengar alltså! :(
Så jag och martin gick hem och då började det SPÖREGNA, har inte varit med om ett sånt oväder typ någonsin, läskigt. Men nu har det lugnat sig så jag ska ta mig en dusch och sen ska jag och martin på LK =)
puss&kram!


Min och Martins arm!
Jag är faktiskt inte vit, utan det är martin som är svart, så alla ser vita ut i hans närhet!


Tur

Idag sov jag länge utan att bli väckt av barn, det var faktiskt väldigt skönt! Sen när jag vaknade så duschade jag och sen for vi och tittade på en husvagn, vi hade tänkt köpa en idag men det blev inte så, var i alla fall kul att titta, men ganska tråkigt att titta på att jättefina husvagnar som vi aldrig kommer ha råd med.
När vi hade tittat färdigt på husvagnar så for vi och åt på chilichili, sen for vi hem igen, men vi orkade inte vara hemma för det var så varmt så då for vi och spelade minigolf vilket var jättekul och jag vann! :D
När vi kom hem igen så spelade vi plump och då vann jag också! Jag har haft värsta turdagen och jag har kännt på mig att jag kan vinna pengar, dessutom läste jag i mitt horoskop att jag skulle få jättetur idag och att jag kommer finna något som jag behöver, vilket i mitt fall är pengar, så jag bestämde mig för att gå till statiol och köpa en lott eftersom att det var den enda affären som var öppen den tiden men då kom jag på att statiol inte har lotter! Så det blev inga pengar för mig idag..
Nåja, jag får väl vara glad för det jag har.
Puss & Kram

Varmt

Det är jätte-jätte varmt ute och har varit det i flera dagar nu, äntligen kommer sommarvärmen! Har blivit lite brun, men bränt mig också :)
Är hemma nu i alla fall och det är ganska skönt på ett sätt men jag vill hellre vara kvar i stugan. Martin kom på fredagen och stannade tills idag, så vi har haft kul och badat åsånt. Har badat nästan alla dagar som vi har varit i stugan, skönt! Tog mig ett kvällsdopp 2 ggr under veckan också :) Skulle gärna gå och ta mig ett dopp nu men nu är jag ju inne i stan så då måste jag fara till alder och det vill jag inte.
Har i alla fall haft det jätteskönt i stugan!
Puss & Kram

summer

I stugan är det sol, sol, sol, sol. Och det har varit sol varje dag, men det har regnat lite också :)
Jag har lite ångest... det känns som om skolan snart börjar...och det gör den ju också! Huvva...
Aja, kan inte deppa över det, måste njuta av sommaren först!
Idag ska vi iväg med båten någonstans så vi kan sola och bada, skönt.
Pussss


Mobilt bredband

Nu är jag i stugan, Eleonor har skaffat nått sånt här mobilt bredband tror jag det heter :D Så nu kan jag sitta vid datorn i stugan också :)
I alla fall, den tiden jag har varit här så har jag badat och lekt med barnen för det mesta, men nu är barnen hos frida tills imorrn så Sanna kommer hit och stannar tills imorrn, kuuuuuuuuuul!
men nu ska jag ta gräsklippartraktorn och köra upp och hämta henne ;D
pusssss

Här är en sjukt rolig video ;) enjoy!

Stugan

Ska till stugan idag och vara där resten av veckan med Eleonor, Josefine, Pappa och Kidsen :)  det blir myys..
Så med andra ord blir det inte så mycket bloggande i veckan, kanske skriver ett snabbt inlägg från mobilen om jag har lust =)
Det är varmt och skönt ute nu, ska sola när jag kommer till stugan och bada!
Ha de bra!
Puss


Mamma Mia

Nu har jag just kommit hem från bion. Fan vad bra Mamma Mia var, oj oj oj! Trodde inte den skulle va så bra men det var den :)
Jag, Martin och Josefin har typ roligt nu. Haha, Haha. Martin frågade nyss om vi verkligen hade det, haha det har vi. Det var roligt! Titta så kul vi har! HALLELUJAH säger Martin.
och om din dator försvinner är det 99.99% chans att du kommer att du kommer atrt sakna den ;D Martiin som är vetenskapligt duktig xD

HAHHHA det var Martin som skrev om 99.99% grejen, ehehhe. Okej vi har väldigt roligt ;b
Hejdå, pusss :D


Home, sweet home

Är hemma nu igen efter en lång bilresa.
Hann knappt vakna innan vi for hem pga regn, töntigt! Haha. Jag ville ju stanna längre, skulle gå upp för skidbacken men det hann jag ju inte. Aja, ska fara dit i augusti igen så! :)
Jag, syster och Martin ska gå på bio ikväll och se Mamma Mia, hoppas den är bra! Sen ska Martin sova här =)
Imorgon bär det iväg till stugan igen, ska först vara med Amanda en sväng innan det.

pussss

Superstar

Idag har vi varit med och tävlat i Superstar. Det var jätteroligt, man fick kasta lasso, kasta pil, kasta boll, kasta sko åsånt ;b och jag var skitdålig... trodde jag! Men jag vannn :D var med och tävlade i dam-klassen tillochmed!
Vann en fin medalj av trä typ och en tröja där det står "Superstar, Hembygdsgården Ammarnäs". Haha, blev något chockad att jag vann med tanke på hur dåligt jag trodde det gick. Skämdes när jag lämnade in mina poäng men jag VANN! hahah, får passa på att skryta lite ;b 
Sen när vi kom hem så sov jag, var astrött. For iväg med bilen sen och fotade en bäck, asfint. Hittade en röd padda också som jag fotade, skitcool varen, hehe! 
Hare bra allesammans! 
Pusss

 

kalas

Gick till potatisbacken med mamma och ola, syster orkade inte följa med. Fotade en massvis, det är så himla fint där!
Sen gick vi till kyrkogården och kollade på gravar där mina släktingar låg. Kommer bara ihåg en av dom och han var bara ingift i släkten, ganska tragiskt.
När vi var hemma igen så åt vi fest-middag, sen har det varit kalas här hela kvällen. Jätteroligt! =) Men nu har dom vuxna gått till hotellet och lämnat oss barn ensamma :) Eller mamma stannade, men det är hon det.
Ska gå och vara social med små kusinerna nu, innan dom ska i säng!
Blir mycket som händer imorgon.
Puss å kraaaam

Potatisbacken

Om ett tag så ska jag och min syster bestiga Potatisbacken :D haha. asmysigt ju.
ska gå en sväng på kyrkogården åså.
imorgon ska jag nog bestiga skidbacken också. det är så himla fin utsikt där ifrån, men tar ett tag att gå.
nu ska jag sluta skriva och vara mer social med alla människor!
pussss och kram.

visst är det otroligt fint här?
som tur är så har jag ju med mig kameran, så det lär bli några bilder!


Tack

Måste bara säga jättemycket Tack till alla som kommenterat fina kommentarer till filmen jag lade upp. Ni är jättegulliga!
Sen är det ju många som undrat vad det är för sjukdom jag har. Och jag ska berätta det, men inte nu, får bli en annan gång.
Ha det bra alla!
Pussssssssss!

Ammarnäs

Nu är jag i Ammarnäs. Det var dit vi skulle fara, blev bestämt igår kring 11 tiden på kvällen att vi skulle hit. Jag vakade hela natten, haha. Men det blev ju så jobbigt att gå och lägga sig och sen måsta stiga upp om bara några få timmar, så jag var vaken. Klockan åtta kom mamma och Ola och hämtade oss. Somnade efter ett tag i bilen och sov hela vägen, när vi kom fram så överraskade vi Gunilla, mormor & alla andra, för dom visste ju inte att vi skulle komma hit.
Har varit på något ställe nyss, men nu är vi hemma igen.

tröttt..

nu är klockan fem över sju och jag är trött.
vi ska iväg till ett ställe, som är hemligt just nu för stunden ;D
jag har sett på en jättekonstig film, helt sjuk var den? gick på canal comedy eller nått. sen har jag nött south park också. hehe!
aja, nu ska jag göra färdigt massa saker åde.
hare bra!
pusss


en bild på nisse sen jag var i österby!
nog är han söt :)

home again

har varit i stugan sen onsdag. varit asskönt! for dit med farmor och vi har mest tagit det lugnt och löst korsord, haha =)
sen har vi bakat paj, och martin kom på besök på torsdagen med sin pappa, trevligt, trevligt.
idag for vi till harads och handlade och sen åt vi på utsikten, massor med kul.
for hem idag, tänkte egentligen stanna tills på söndag men det blev en massa krongel åså. jag och josefine hade tänkt ha vänner, andra avenyn, heja björn och pistvakt -maraton hela helgen.
robert kom förbi en sväng för ett tag sen, vi pratade och spelade mario kart och sen följde vi med han hem till hans nya lägenhet, och nu har vi traskat hem igen.
bilder från österby kommer upp lite senare för nu ska vi se färdigt heja björn.
pusss och kram

ett liv med en sjukdom


jag har laddat upp filmen på youtube nu, som egentligen var hemlig.
jag gjorde inte den här filmen för att jag tycker synd om mig själv eller vill att andra ska tycka synd om mig. jag gjorde den här för att det har jag tänkt göra det länge.
det som hindrat mig från att visa den här videon är för att jag inte vill verka som en "tyck-synd-om-mig", eller att folk ska.... typ sluta tycka om mig, och för att jag tycker det är lite pinsamt.
men sen slog det mig, om jag lägger ut den här filmen, så kanske folk blir lite mer förstående? dom kanske slutar kasta ur sig kränkande kommentarer, det är i alla fall vad jag hoppas.
det är inte så lätt för mig att acceptera att jag har en sjukdom, men jag vet att det inte är någonting jag kan komma ifrån, och jag har lärt mig att leva med den. och trots att jag inte är som andra barn så försöker jag leva som dom. och varför gjorde jag den här filmen? jo, jag vill försöka göra något bra av alltihop, jag försöker få folk att förstå hur det är att ha en sjukdom.
ni som ser den här filmen, ni får ta mig som jag är - med en sjukdom.


ny design

Nu har Matilda gjort en ny bloggdesign åt mig, och visst blev den fin? Tack tack tack Matilda :)

nu i alla fall så är jag med min martina, hehhe, martin mena jag ju ofc ;b idag har jag, erik, martin, josefine och pappa hjälpt eleonor och flytta, och vi var jätteduktiga för vi flyttade ut alla grejer på 2 timmar bara! skitbra :D
och alla mobbade mig för att jag är svag, så när jag skulle bära saker så bar jag "elina-grejer", vilket är såna saker som är lätta att bära, och sen började dom mobbas en massa med mig och sa att jag kunde bära pennan för det är en elina grej osv, haha! aja, på sätt och vis så är det kanske bra att man inte är stark för då slapp jag ju bära alla tunga, krongliga möbler, tihi!

have a nice dag, heh! pusss

hard night

igår kom Amanda och Frida till mig, vi var inne en stund och sen gick vi ut till jimmy och jens. dom skjutsade oss till erikslund där det skulle vara några människor, när vi kom dit så var det inte så kul. vi trodde att alla människor skulle grilla eller nå, men så vare inte.
vi var ute ett tag och umgicks med dom som var där i alla fall. det var väldigt jobbigt att vara där, för det var kallt och det fanns minst fem miljoner myggor där som var sugna på blod, härlig kväll?
sen skulle egentligen jimmy och jens skjutsa hem oss, men jens hade farit iväg till harads, så då fick vi gå hem.
gick inte så fort att gå hem för det hände en massa saker på vägen och ja..
sen hände det en sak senare på kvällen... kan tyvärr inte berätta vad men kan säga att jag vet inte när jag var så arg sist, jag skakade för att jag var så arg och jag fick typ hjärtklappningar? haha..
sen somnade vi, - för sent.

nu sitter vi här vi datorn, ska snart ut på stan en sväng.
pussen


jeff buckley - hallelujah

har sysselsatt mig nästan hela dagen genom att göra en film.
kommer inte lägga ut den här på sidan, för jag vill inte verka som en "tyck-synd-om-mig", så hehe..
nöjd blev jag iaf med den : )
om ett tag kommer amanda hit, vi ska ha lite myskväll och sen ska vi ut en liten sväng och träffa människor åså, undra hur jag ska orka? haha, är så himla trött.. aja, får väl försöka!
pussss

fint

tro det eller ej, men nu har jag ett fint (okej inte så fint men..), städat rum :D och det är så skööönt. men det känns jättetomt i mitt rum nu eftersom jag hade så många saker överallt på golvet åsånt förut, och nu ingenting. haha, men man vänjer sig väl ; ) ska försöka hålla fint på mitt rum nu, fast det har jag ju sagt så många ggr förut så det lär väl inte gå så bra den här gången heller :( haaah!
aja, nu ska jag ta det lugnt ett tag innan farmor drar med mig till coop för att panta burkar..
pousss

i'll be there for you

nu håller jag på att städa mitt rum! har inte städat det på månader, men fan vad skönt det kommer vara att ha ett städat rum :o
lyssnar på musik när jag städar så då blir ju allt kul, haha! nyss var robert, erik, syster och papapa hemma på lunch, trevlanss..
nu ska jag tillbaka till städningen så det hinner bli någorlunda bra innan min farmor kommer ; ) haha,.
pusss 

virus

måste varna alla om ett msn-virus, jag fick en youtube-länk av en på msn, som jag såklart tröck på för att jag trodde det var en film eller något, men ingenting hände så då tänkte jag väl att det var något fel, så jag tänkte inte mer på saken. men nu när jag loggar in har jag tydligen skickat vidare den länken till en massa människor utan att JAG har skickat den.
det behöver ju inte vara ett virus men det liknar väldigt mycket det förra viruset som spreds sig på msn, men de viruset fick man ju varningar om.
Om någon skriver "like? LOL (L)" och sen youtube-länken, så tryck inte på den!

jaja, nu är ni varnad!
steg upp nio idag, 20 minuter sen. ska städa mitt rum och vardagsrummet/lite köket och sen mitt rum. Sen kommer farmor som ska hjälpa till att dammtorka osv.
uppdaterar mer sen!
pusss

Flickan och Kråkan

Världens bästa låt äre!...



nu ska jag sova, upp tidigt imorrn.
puss och godnatt!

Guldkompassen

nu har vi kommit hem, åt på romeo. sen när vi hade ätit så for vi till godisarenan och hyrde Guldkompassen, ingen av oss har sett den ännu, haha. så nu ska vi titta på den och se om den är bra : )

pusss

slö-dag

har mest bara slöat idag med syster.
när josefine har duschat färdigt så ska jag duscha snabbt och sen ska jag, pappa, eleonor och sis ut och äta! 
uppdaterar mer sen (:

Puss


film-tajm

har redigerat en liten film : ) kanske lite boooring i början, men i slutet blire som roligt på nått sett :)
check it out;

home sweet home

åkte hem från kiruna idag med tåget som gick kl 14.11.
när den där tjejen som skulle ta betalt kom så frågade hon om jag hade biljett men det hade jag ju inte för jag hade ju tänkt betala på tåget, men då hade hennes "biljett-utskrivare" gått sönder, så då fick jag åka gratis :D fick visserligen inte åka första klass den här gången men dom hade faktiskt bara andra klass på det här tåget ; )
läste en massa och det var skitkul att åka tåg, i like it! = )
när jag kom fram så var klockan 17.40 och då ringde jag martin och bad han komma och hämta mig med cykeln, haha. det gick bra trots att jag hade min feta väska med mig.
nu är jag hemmmmaaa..
pusss o kram

kiruna

nu är jag i kiruna hos jolina =)
åkte med tåget hit igår, hade inte bokat någon biljett eftersom att det bara fanns att förhandsboka första klass biljett som kostar 359 kronor, vilket jag inte hade råd med.. när pappa och josefine skulle säga hejdå åt mig och lämna mina väskor i tåget så for tågdörrarna igen så dom höll på att åka med, haha! sen när tåget just skulle börja åka så kom dom igen eftersom att josefine hade min kameraväska, men dom hann slänga in väskan i alla fall..
väl på tåget så fanns det inga lediga säten i andra klass, omg tänkte jag då, stå upp i mer än tre timmar var ingenting som jag direkt ville göra. men när kvinnan som tog betalt kom så sa hon att jag kunde sätta mig i första klass i alla fall. ooooh så lyx ;) skitmysiga säten och helt ljudisolerat var det, så jag hade det skönt hela vägen till Kiruna i alla fall.
när jag hoppade av tåget som var Jolina på tågstationen, så vi började vandra hem till där hon bor när hon är här.
vi gick ut till statiol och köpte gurka, loka och dipp, sen gick vi bakom statiol och där var det en massa stora däck som vi klättrade upp på. haha!
sen gick vi hem, var vaken hela natten, somnade vid 7, skoja inte om jag var sliten dagen efter, vaknade klockan 2.. inte bra!
vi har mest tagit det lugnt idag men nu ska vi ut och äta om någon restaurang har öppet.
pussssss

hejdå

skriver blogg nu innan jag far till kiruna, har än så länge inte gjort mig färdig men jag ska slänga mig i duschen nu! =)
varit en väääldigt jobbig dag, särskilt jobbigt vare när det var så fint väder och jag kunde inte vara och bada/sola.. :/
men nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med allt!
pusssss

i sömnen..

tro det eller ej, men det förra inlägget är skrivet halft i sömnen! skulle ju stiga upp klockan SJU idag så jag skulle hinna med allting, men nej då stänger jag av alarmen och somnar om igen. stigen upp halv elva sen, 20 minuter sen nu... och jag har just räknat ut hur jag ska hinna med tåget i eftermiddag. kommer mest troligt inte ha tid att gå på toa, äta eller vila, menmen, det hinnner jag väl göra på tåget!
nu ska jag iväg med pappa och josefine på Kina, sen ska jag hem och skynda mig!
pusss

god morgon

ååå så svårt det är att stiga upp!
är vaken i alla fall, ska hoppa i duschen om ett tag.. har mycket jag måste hinna med idag.
juste, jag  ska till kiruna idag till Jolina :D ska bli jättekul.

pusss


design

har gjort om blogg designen lite :) blev inte precis som jag hade tänkt mig men jag orkar inte fixa till det nåmer, det får helt enkelt vara såhär ett tag!
nu väntar jag på att pappa ska komma hem så vi kan äta middag för sen ska jag iväg till eleonor!
pusss


gammal bild

fota

jag är så himla sugen på att fota!! men har ingen aning vad jag ska fota för något...
antingen går jag ut och fotar någonting eller så stannar jag inne och hittar på något roligt att fota!
får se vad det blir, haha :)

I'm Yours

martin kom hit igår och vi tittade på The Pianist, - så bra film!
sen for han hem och jag satt vid datorn ett tag : ) började regna inatt, det var mysigt tyckte jag faktiskt :D för jag somnade till de droppande ljuder, haha...
idag är det varmt ute, eller det är kvavt, kommer väl börja regna eller åska senare idag..
ska till Eleonor senare och hjälpa henne att packa ihop hennes grejer i flyttkartonger.
pussssis


världens bästa..

present har jag kommit på, till jolina! :D
vad det är tänker jag inte berätta nu ifall att hon skulle läsa min blogg.. men bra är den i alla fall, hihi! =)
har pratat med henne i telefonen nu i en evighet, psssiiihi..
menmen, nu ska jag göra något vettigt!
pusss

hallon

hej hallå...
vaknade alldeles för sen idag, ungefär halv 2.. men somnade sent också.
nu ska jag ta det lugnt i nån minut och sen ska jag göra mig iordning och gå ut på staden :)
är väldigt sugen på hallon nu, så jag kanske går och köper lite.. hihi
pusss

RSS 2.0